MDD2002
Technikai Segítség: (06-30) 819-2457 | Központi telefon: (06-1) 209-1370 | Adatvédelmi tájékoztató

MDD Vényíró

Az egyik legsokoldalúbb, az Egészségbiztosítási Felügyelet által akkreditált magánorvosi és üzemorvosi szoftver. Megrendelés előtt díjmentes tesztidőszakot biztosítunk!

Orvoskereső

Lakossági felhasználásra készült térképes magánorvos kereső, az Ön közelében rendelő szakorvosok gyors eléréséhez.

Gyógyszeradatbázisaink

Az MDD gyógyszeradatbázis az egyik legnagyobb adattartalommal és egyedülálló gyógyszer-kölcsönhatás vizsgáló rendszerrel rendelkezik.

RP-info

A programot az alábbi dobozra kattintva tudja letölteni, illetve tovább görgetve részletes telepítési útmutatót találhat a szoftverhez.  Figyelem! Az Ön rendelési helyszínén a szoftver letöltése a biztonsági beállítások miatt elakadhat, amennyiben ezt észleli, kérje a rendszergazda segítségét vagy hívja munkatársainkat!

Tel: 06 1 209-1370

 Az RP-infot már több ezer orvos letöltötte, próbálja ki Ön is!

letöltés kép

telepítési útmutatóhoz

Figyelem! Programunk digitális aláírással ellátott biztonságos szoftver. Néhány vírusirtó program és böngésző a hitelesítés ellenére is téves riasztást jelez a szoftver letöltés során, ha Ön ilyen jelzéssel találkozik, akkor is nyugodtan folytathatja a telepítést, a program semmilyen kárt nem okozhat az Ön számítógépén. Ha elakad telepítés közben, tekintse meg a videós telepítési segédletünket is!

*Az RP-info szerződési feltételei szerint, a szoftvert kizárólag a Magyar Orvosi Kamara tagjai használhatják díjmentesen. A jogtalan szoftverhasználat jogi következményekkel jár.

Ön magánorvosként is rendel? Minősített EESZT csatlakozási lehetőség már magánorvosoknak is! Ismerje meg magánorvosi szoftverünket is, amelyhez 30 napos díjmentes verziót biztosítunk! Kattintson ide az ingyenes verzió igényléséhez!

MDD-magánorvosi-szoftver-30-napos-díjmentes-verzió 

Főmenü