Feltöltés Dátuma: 2021.10.22. | RP-info Hírek

MDD előjegyzési rendszer

Az onlineorvosok.hu időpontfoglaló weboldal és előjegyzési rendszer azzal a céllal jött létre, hogy megbízható teret biztosítson az online, telefonos és személyes szakorvosi konzultációk szervezéséhez.
Az új fejlesztés akkor is hasznos támogatás lehet ha már sikerült maximalizálni a rendelő betegforgalmát!

Próbálja ki előjegyzési/időpontfoglaló rendszerünket, mely
az első foglalásig díjmentesen használható!

Ez követően a megjelenés továbbra is ingyenes csak az első foglalás után számítunk fel negyedéves alapdíjat.

A rendszer használatával visszatérő és új páciensei az onlineorvosok.hu felületén online foglalhatnak időpontot az Ön személyes vagy telefonos/távkonzultációs rendeléseihez! Az időpontfoglaló weboldal szinkronizál a Google előjegyzési naptárral és támogatja a telefonon keresztül előjegyzett páciensek előjegyzési adminisztrációját is (automatikus e-mail küldés). Amennyiben szeretné kipróbálni az új szolgáltatást, úgy az alábbi linkre kattintva töltheti ki a regisztrációs űrlapot*:

ŰRLAP!

*A regisztrációs űrlap kitöltéséhez szükségesek a céges adatok, továbbá opcionálisan feltölthető: személyes fénykép, céges logó stb., ezért javasoljuk, hogy a kitöltés megkezdése előtt készítse elő ezeket.

6 érv, hogy miért érdemes használnia az onlineorvosok.hu előjegyzési rendszert

1. Automatizálhatja a páciensek bejelentkezését 0-24 órában.
2. A különböző szabad kapacitású vizsgálati időpontokat beállíthatja opcionálisan, amely lehet fix vagy jóváhagyást igénylő előjegyzés.
A páciens erről a folyamatról is kap automatikus email értesítést.
3. Kibővítheti szolgáltatásait telefonos, online konzultációval, receptírással, amelyre külön időpontot foglalhatnak a páciensek az onlineorvosok.hu weboldalon keresztül. A szolgáltatáshoz kapcsolódó e-mail értesítés automatikus. A foglalt időpontot a számla kifizetésig opcionálisan függőbe helyezheti.
4. A telefonon érkező foglalásokat is átlátható módon szervezheti az előjegyzési rendszerben. Az asszisztens által rögzített időpontról automatikus e-mail értesítést kapnak az érintettek.
5. Automatikussá válik az időpontfoglalásokhoz kapcsolódó adminisztráció: e-mail értesítések, Google naptár bejegyzések.
6. Korlátlan számú szolgáltatási típust (receptírás, személyes vizsgálat, távkonzultáció, stb.), a különböző szolgáltatáshoz kapcsolódó díjakat és betegellátási időt rögzíthet, amelyek külön-külön foglalhatóak a naptárban.

Amennyiben regisztrációt követően távsegítséget szeretne igényelni a rendszer használatához, kérjük, írjon az info@onlineorvosok.hu e-mail címre.

Mit biztosít Önnek az onlineorvosok.hu weboldalon történő megjelenés, illetve az időpontfoglaló rendszer használata?

• Egyéni felhasználói profil: rendelési idejét, különböző szolgáltatásait és a szolgáltatásainak időintervallumát önállóan rögzítheti, módosíthatja vagy beállíthat fix adatokat.
• Foglalás esetén páciense és Ön is automatikus értesítést kap e-mailen keresztül a lefoglalt időpontról. Az automatikus levelek tartalmazzák a foglalt időpont lemondásának lehetőségét is, a felszabadult időpont újból foglalhatóvá válik a naptárában.
• A regisztrált online rendelők/orvosok szakterület, helyszín és egyéni regisztrációs szám alapján kereshetőek: ezzel szeretnénk megkönnyíteni, hogy a weboldalra irányított páciensek gyorsan megtalálják az adatlapján foglalható szabad időpontokat.
• A távkonzultációt megelőző díjfizetési kötelezettség adminisztrációs adatait: számlaszám, szolgáltatás díja stb. automatikusan továbbítjuk a páciensek felé e-mailen keresztül, így a foglalást a szolgáltatási díj kiegyenlítéséig opcionálisan függőben tarthatja, ezzel csökkentve a fölösleges adminisztrációt és időveszteséget.
• Az online előjegyzést követően kiállíthatja az MDD magánorvosi szoftveren keresztül a számlát, melyet e-mailen keresztül elküldhet a páciensnek.
• Gyors, egyértelmű regisztráció és időpontfoglalás a pácienseknek. A páciensek telefonon leadott foglalását Ön vagy asszisztense is rögzítheti, ez esetben is automatikus e-mail értesítést kapnak az érintettek.
• Váratlan helyzet esetén: betegség, utazás stb. a már előjegyzett betegeket gyorsan és automatikusan tudja tájékoztatni az elmaradó rendelésről, a tájékoztató levélben a páciensek új időpontot foglalhatnak Önhöz. Beállítást követően a rendszer automatikusan kiküldi a tájékoztató leveleket.
• A regisztrációs rendszer kialakításánál követtük a GDPR vonatkozó irányelveit. Időpontfoglalásnál automatikusan továbbítjuk az illetékes rendelők/orvosok felé a páciens adatkezelési hozzájárulását.

Önnek nincs más teendője, csak jelezze megjelenési szándékát a regisztrációs űrlap kitöltésével, és mi rögzítjük a felhasználói profilját az onlineorvosok.hu weboldalra!

Regisztráció

Árjegyzék

Próbálja ki az új előjegyzési rendszer!

Gyógyító munkájához további sok sikert kívánunk!

 

Cím:
,
Szakterületek:
Telefonszám: