Feltöltés Dátuma: 2021.11.02. | RP-info Hírek

Érje el betegadatbázisát bárhonnan biztonságos megoldással!
– MDD szerveralapú, platformfüggetlen magánorvosi szoftver –

Biztosítja a „felhőalapú” rugalmasságot, de biztonságosabb adatmegőrzést nyújt.

Tisztelt Előfizetőnk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy mostantól nincs szükség arra, hogy a magánorvosi szoftvert a saját gépére telepítse, frissítse, vagy az adatbázis biztonsági mentésével bajlódjon, mert az MDD magánorvosi programot bárhonnan elérheti és adatait kiemelten biztonságos megoldással tárolhatja.

Új fejlesztésünk eredményeként mostantól szerver alapon is tárolhatja betegadatbázisát, melyet bárhonnan, bármilyen eszközről elérhet. Támogatott formátumok: asztali PC, laptop, tablet.  A mobiltelefonos használat egyelőre nem támogatott!
A szolgáltatás igénylésével az Ön betegadatbázisa az MDD 2002 Kft. által biztosított szerverre telepített virtuális számítógépre, pontosabb az Ön egyéni virtuális számítógépére kerül.

Miért jó ez a mindennapokban és mennyiben szükséges változtatnia az eddig felhasználói szokásain?

A szokásos programindítás helyett, egy internetes belépési ponton (böngészéből) kell majd megadnia a Felhasználó nevét és jelszavát, utána minden ugyanúgy működik, azzal a különbséggel, hogy a szoftvert bárhonnan, bármilyen gépről/eszközről elérheti és a betegadatbázisát is nagyobb biztonságban tudhatja. Az EESZT-hez történő csatlakozás mobilTokennel működik.

Nem kell programot telepíteni a gépére, nincs szükség frissítésre, a betegadatbázis mentése automatikus.

Az Ön adatbázisa akkor sem vész el, ha esetleg ellopják, vagy megrongálódik a laptopja/tabletje/számítógépe, vagy például egy operációs rendszer újratelepítés után derül ki az adatbázis mentésének hiánya.

Az Ön betegadatai – a rendelő számítógépe vagy laptopja helyett- egy kiemelten biztonságos szerverteremben lévő szerverről lesz elérhető.

Hogyan rendelheti meg a szolgáltatást?

Elküldheti megrendelését az alábbi linken keresztül és az Ön által javasolt időpontokban az informatikus kollégák felveszik Önnel a kapcsolatot, és elvégzik a virtuális számítógépre történő adatmentést. Ez a technikai folyamat kb. 3-6 órát vesz igénybe, ezért érdemes rendelési időn kívülre ütemezni az új szolgáltatásra történő átállást. A folyamat nem igényli az Ön személyes jelenlétét. A rendszer beállítását 5-10 munkanapon belül vállaljuk. Az informatikai eljáráshoz szükséges dokumentumokat az alábbi linken keresztül érheti el:

Platformfüggetlen, távoli elérés megrendelése

Van-e lehetőség kipróbálni, tesztelni az új szolgáltatást?

Igen. A szolgáltatás megrendelése előtt tudunk biztosítani egy demó elérést teszt adatokkal. A díjmentes teszt 1 felhasználóra vonatkozik.  Az új szolgáltatás igényléshez érvényes MDD magánorvosi szoftver előfizetés szükséges!

MDD Vényíró ingyenes próba igénylése

 

Az új szolgáltatásaink díja 2023. január 1-től, visszavonásig:

Az új, kiegészítő szolgáltatás díja – az MDD magánorvosi szoftver előfizetése mellett – plusz további szolgáltatási díj ellenében igényelhető:

Féléves díj

Platformfüggetlen, távoli elérés biztosítása (érvényes MDD magánorvosi szoftver előfizetéssel rendelkező felhasználóink részére).

Bruttó: 33.274 Ft/   6 hó / 1 orvosi pecsétszám

 

Éves díj

Platformfüggetlen, távoli elérés biztosítása (érvényes MDD magánorvosi szoftver előfizetéssel rendelkező felhasználóink részére).

Bruttó: 66.548 Ft / 12 hó / 1 orvosi pecsétszám

 

Bővebb árlistánk ide kattintva érhető el!

 

Az új szolgáltatást az alábbi űrlapon keresztül lehet igényelni

MDD platformfüggetlen távoli elérés igénylése


Az új szolgáltatáshoz kapcsolódó Általános Szerződési Feltételeket az alábbi linkről tudja elérni:

MDD magánorvosi szoftver platformfüggetlen távoli elérése ÁSZF

 

Cím:
,
Szakterületek:
Telefonszám: