Feltöltés Dátuma: 2022.10.25. | RP-info Hírek

Ismerje meg azt a TOP3  szolgáltatást, melyek hatékonyan támogathatják az Ön praxisának sikeres működését!

Összefoglaló táblázat költséghatékony szolgáltatások igényléséhez

 


 

MDD magánorvosi szoftver díjmentes verzió igénylése

Ingyenes próba igénylő

Onlineorvosok.hu előjegyzési rendszerbe  díjmentes megjelenéshez regisztráció, díjmentes technikai segítséggel

Előjegyzési oldalra regisztráció

MOK tagoknak díjmentes RP-info szoftver letöltése. Figyelem!  A programot csak asztali számítógépen vagy laptopon lehet használni!

Gyógyszer-információs rendszer letöltése

Díjmentes távsegítség igénylése az MDD magánorvosi  szoftver és/vagy az onlineorvosok.hu előjegyzési oldal beállításához.

Díjmentes távsegítség igénylése szolgáltatások beállításához

 

/

MDD MAGÁNORVOSI SZOFTVER

Ismerje meg az MDD magánorvosi szoftver támogató funkcióit, melyek a kiemelet orvosszakmai tartalom mellett, egyszerűen használhatók.

MDD MAGÁNORVOSI VÉNYÍRÓ SZOFTVER IGÉNYLÉSE

Ön nem kockáztat semmit, korlátozások nélkül megismerheti a rendszert, a szoftver demójának letöltése, és használata semmilyen kötelezettséget nem jelent Önnek! Figyelem! Leendő új felhasználóinknak egy alkalommal tudunk díjmentes verziót biztosítani! 

MDD MAGÁNORVOSI VÉNYÍRÓ SZOFTVER IGÉNYLÉSE

ONLINEORVOSOK.HU ELŐJEGYZÉSI RENDSZER

Az onlineorvosok.hu egy olyan digitális előjegyzési rendszer, amely összerendezi a különböző vizsgálati típusokat és időintervallumokat, miközben szinkronizál a központi előjegyzésekkel és páciensek online foglalásával! Az előjegyzési oldalon az első foglalásig díjmentes a megjelenés.

Az oldalon történő regisztrációhoz nem szükséges MDD magánorvosi szoftver előfizetéssel rendelkeznie!

Megnézem az onlineorvosok.hu előjegyzési oldalt. 

 

 

RP-INFO GYÓGYSZER-INFORMÁCIÓS RENDSZER

 Tudta, hogy MOK tagként díjmentesen használhatja az egyik legnagyobb tudású és mindig naprakész gyógyszer-információs szoftvert?

Az RP-info szoftver egy orvosok számára kifejlesztett egyedülálló gyógyszer-információs rendszer, amely a betegellátás során felmerülő szakmai kérdések gyors megválaszolásában igyekszik segítséget nyújtani. Amennyiben az Ön által használt magánorvosi szoftverbe nem történik meg automatikusan a gyógyszerkölcsönhatások ellenőrzése úgy mindenképpen javasoljuk, hogy – amennyiben a magánellátás keretei ezt megengedik -, ellenőrizze páciense rendszeresen szedett gyógyszereit!

Figyelem! A szoftvert csak asztali számítógépre vagy laptopra lehet telepíteni!

RP-info gyógyszer-információs szoftver 003

RP-info gyógyszer-információs szoftver 003

Figyelem! Az Ön rendelési helyszínén a szoftver letöltése a biztonsági beállítások miatt elakadhat, amennyiben ezt észleli, kérje a rendszergazda segítségét vagy hívja munkatársainkat!

Tel: 06 1 209-1370

 Az RP-infot már több ezer orvos letöltötte, próbálja ki Ön is! Amennyiben Ön MOK tag, úgy a szoftver használata DÍJMENTES! 

Figyelem! A szoftvert csak asztali számítógépre vagy laptopra lehet telepíteni!

DÍJMENTES TÁVSEGÍTSÉG IGÉNYLÉSE

Amennyiben szeretné kipróbálni, az MDD magánorvosi szoftvert és az onlineorvosok.hu előjegyzéséti rendszert, úgy az alábbi linken keresztül tudja felvenni velünk a kapcsolatot időpontegyeztetéshez!

Várjuk jelentkezését, legyen Ön is az ügyfelünk!

Amennyiben bármilyen kérdése van a programokkal kapcsolatban az alábbi telefonszámon keresztül tud kapcsolatba lépni velünk:

H-P: 9- 17 óra között

Szolgáltatásokkal kapcsolatos általános kérdések:  Mobil:+36 30 6900 546

Technikai segítség: +36 30 819 2457

email: info@mdd.hu

Figyelem! A díjmentes technikai segítségre H-P: 9-17 óra között van lehetőség! A beérkezett igényléseket feldolgozzuk és pár napon belül küldjük az Ön által megadott e-mail címre a hozzáférési kódokat, amennyiben igénylése hétvégére vagy a nemzeti ünnepnapra esik, úgy az első munkanaptól számított 1-3 napon belül küldjük a hozzáférési kódokat és az informatikus munkatársak ezt követően kezdik a visszahívásokat a megadott idősávokban.

Közvetlen időpontegyeztetésre a +36 30 819 2457 telefonszámon van lehetőség H-P: 9-17 óra között.

Amennyiben az onlineorvosok.hu előjegyzési oldalra önállóan regisztrál, azt előzetes egyeztetést követően 1-7 napon belül közzétesszük az oldalon.

ÁRLISTA

A díjmentes időszakot követően több szolgáltatás együttes igénylése esetén is napi egy kávé áráért komplex szoftveres megoldása lehet a magánpraxisának!

Az MDD magánorvosi szoftvernek nincs egyszeri bevezetési díja! Az MDD vényírót az egyik legkedvezőbb áron biztosítjuk ügyfeleinknek: a havi fix előfizetési díja a lokális verziónak nettó 5700 Ft/hó azaz bruttó 7239 Ft/hó, minimum előfizetési időszak: negyedév. Nincs kötelező hűségidő, a díjmentes verzió után: negyedéves, féléves és éves előfizetési időszak közül lehet választani! Az onlineorvosok.hu előjegyzési weboldallal összekötött digitális naptár használatának -30% kedvezménnyel az alapdíja nettó 3500 Ft/hó azaz bruttó 4445 Ft/ hó– minimális előfizetési időszak negyedév. Amennyiben a lokális verzóhoz az Onlineorvosok.hu előjegyzési oldalra is előfizet úgy a magánpraxis üzemeltetésének napi költsége:

584 Ft / nap

* A feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os áfá-t.  A napi összeg: a havi díj összegéből, 20 napos munkanapokkal történő kalkulációval és tört számok esetén a jogszabály szerinti kerekítéssel lett számolva, ezért az előfizetési időtartam és a kiválasztott szolgáltatásoktól függően eltérhet a számlán szereplő végösszeg.
* Az onlineorvosok.hu oldalra történő előfizetés esetén a havi díj tartalmazza a -30% csökkentett árat. Amennyiben meghaladja a minimum foglalási keretet úgy, a negyedéves elszámolásnál az aktuális árjegyzék alapján történik a számlakiállítás. A negyedéves alapdíj 50 foglalási keretet biztosít. Kiegészítő szolgáltatásaink listáját megtalálhatja ezen a linken: https://mdd2002.hu/kiegeszito-szolgaltatasok-arlista/

A feltüntetett árak visszavonásig érvényesek!

Cím:
,
Szakterületek:
Telefonszám: