Figyelem! A portálon található gyógyszer-információk nem helyettesítik az orvos és a gyógyszerész véleményét. Kérjük, hogy a gyógyszeres kezelését – ide értve a vény nélkül kapható gyógyszerek alkalmazását is – mindenképpen egyeztesse orvosával, gyógyszerészével!

Feltöltés Dátuma: 2022.11.17. | Blog

 

 

MDD HÍRLEVÉLMODUL

Az MDD magánorvosi szoftveréhez díjmentesen biztosítjuk Önnek az év végéig legújabb fejlesztésünket: az MDD hírlevélmodult, amely magas színvonalú betegéletút követést biztosít!

Beteggondozás magas színvonalon

Szűrővizsgálatok egyszerű szervezését, a betegút követését és adminisztrációs szervezését biztosítja az MDD magánorvosi szoftver legújabb fejlesztése, melyet 2024. szeptember 30-ig díjmentesen biztosítunk előfizetőinknek!

A páciensek gyors tájékoztatása érdekében hírlevél funkciót integráltunk az MDD magánorvosi szoftverbe.

A hírlevél összeállításához különböző szűrési lehetőségek állnak rendelkezésre, valamint egyéni sablonokat hozhat létre. Különböző – például nőgyógyászati – diagnózisok esetén a legutóbbi vizsgálati idő szerinti lekérdezés is lehetséges, így az esedékes (szűrő)vizsgálatra – például rákszűrésre – figyelmeztetést küldhet a pácienseknek. Ugyancsak a diagnózis és időintervallum szerinti lekérdezés nyújthat segítséget azoknál a betegeknél, akik rendszeresen szedett gyógyszerek miatt igényelhetnek figyelmeztetést.

Amennyiben az Ön praxisának van onlineorvosok.hu regisztrációja, akkor értesítést küldhet a pácienseknek, hogy az onlineorvosok.hu felületen is tudnak időpontot foglalni.

Cégünk fejlesztette az onlineorvosok.hu előjegyzési rendszert, amely az egyik legkorszerűbb betegelőjegyzést biztosítja.

A megjelenés az első foglalásig díjmentes!

Amennyiben az Ön praxisának még nincs onlineorvosok.hu regisztráció úgy kétféleképpen regisztrálhat:

 

Cím:
,
Szakterületek:
Telefonszám: