Feltöltés Dátuma: 2023.06.06. | RP-info Hírek

Egy megbízható „számítógépes szakemberre” mindig szükség van! 

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az MDD magánorvosi szoftver üzemeltetése mellett egyre többször tapasztaltuk, hogy Felhasználóinknak szükségük van megbízható informatikai segítségre, ezért elindítjuk az új rendszergazdai szolgáltatásunkat magánorvosoknak, magánrendelőknek.

Online rendszergazdai szolgáltatás már havi 20.000-tól! 12 hónapra szóló fizetési kötelezettségvállalás mellett. 

Eseti megoldások sürgős helyzetekben 

A rendszergazdai szolgáltatást eseti díjazás és havi előfizetési lehetőséggel is biztosítjuk. Az eseti rendszergazdai szolgáltatás keretében a számítógép általános biztonságvédelmi funkcióinak (nyomtató beállítás, vírusírtó stb.) ellenőrzését, vagy online távsegítségen keresztül megoldható hibajegyek kezelését biztosítjuk, ennek díja: 20.000 Ft/ 1 óra, maximum időtartama 1 óra. 

Fix havi alapdíj és rendszeres segítségnyújtás éves előfizetést választó ügyfeleknek 

A havi előfizetést választó ügyfeleknek fix előfizetési díj mellett (havi 20.000 Ft, minimum előfizetési időszak 12 hónap), több hibajegykezelést tudunk biztosítani online, ez legfeljebb 10 hibajegykezelést jelent egy hónapban. Ez esetben lényegesen kedvezőbb áron érhető el a személyes rendszergazdai szolgáltatás is, melyet természetesen nem kötelező igénybe venni, de ha szükséges a személyes kiszállás, akkor kedvező áron tudjuk biztosítani budapesti és Pest megyében elérhető praxisoknak. Ezt az előfizetési lehetőséget azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akiknek szükségük van rendszeres informatikai segítségre, és hiányos a számítógépük biztonságvédelmi beállítása.

Egyedi szolgáltatás

Van lehetőség egyedi szolgáltatás igénylésére, amely olyan rendszergazdai megoldást biztosít, amelynek célja, hogy 1 alkalmas személyes találkozás során az alapszintű szükséges beállítások megtörténjenek. A szolgáltatás díja egyszeri 60.000 Ft / legfeljebb 3 óra + kiszállási díj.

Figyelem! A szolgáltatások leírásában szereplő árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. A mindenkor aktuális árlistáról tájékozódjon az alábbi linken keresztül.

AKTUÁLIS ÁRJEGYZÉK

SZOLGÁLTATÁS KIVÁLASZTÁSA ÉS MEGRENDELÉSE

Cím:
,
Szakterületek:
Telefonszám: