Feltöltés Dátuma: 2024.04.30. | RP-info Hírek

MDD 2002 Kft. 2024. május 1-től – MOK tagságtól függetlenül – minden orvosnak díjmentesen biztosítja az RP-info szoftver alapverzióját! Az RP-info egy orvosok számára kifejlesztett egyedülálló gyógyszer-információs rendszer, amely a betegellátás során felmerülő szakmai kérdések gyors megválaszolásában igyekszik segítséget nyújtani. Próbálja ki a díjmentes verziót, töltse le most a szoftvert! 

RP-info alapfunkciói díjmentesen elérhetőek

RP-info szoftver alapverziójának díjmentesen elérhető tartalma (táblázatos megjelenítés)

 • Aktuális NEAK gyógyszertörzs havi frissítései

 • Gyógyszer- és hatóanyag alapján történő keresési eredmények lekérdezése táblázatos formátumban, figyelmeztető ikonokkal.

 • A gyógyszerre vagy hatóanyagra vonatkozó táblázatos lekérdezéskor látható az összes vonatkozó gyógyszer, gyógyszergyártó, és tájékoztató jellegű árak.

 • Terhességre/Szoptatásra vonatkozó figyelmeztetések elérhetők a táblázatos megjelenítésben: például a gyógyszer alkalmazása a 3. trimeszterben csak alapos mérlegelést követően, az előnyök/kockázatok figyelembevételével alkalmazható. Az alkalmazási előírásban szerepelő pontos, részletes adattartalom előfizetéshez kötött.

 • Termékhiányra vonatkozó figyelmeztető ikon Szinonimaszótáras BNO kereső

 • Gépjárművezetésre vonatkozó figyelmeztető piktogram

 • Segédanyag allergiákra vonatkozó figyelmeztetés: laktóz, szacharóz, benzoát, glutén, glükóz

 • Interakciók: A táblázatos megjelenítésben láthatjuk, hogy az adott gyógyszerre vonatkozóan van tilos, életveszélyes figyelmeztetés.  A figyelmeztetéshez kapcsolódó hatóanyagok listázása előfizetéshez kötött tartalom.

Az RP-info szoftver előfizetéshez kötött orvosszakmai tartalma

 • Gyógyszeradatbázis: a hivatalos gyógyszertörzs naprakész adatai, orvosszakmai információkkal kiegészítve

 • Szakmai protokoll: Az egykori Egészségügyi Államtitkárság által (jelenleg Belügyminisztérium) jóváhagyott kezelési protokollok és szakmai irányelvek.

 • Finanszírozási protokoll: Az egykori Országos Egészségbiztosítási Pénztár jelenleg NEAK által készített finanszírozási protokollok.

 • Jogszabályok: Ha az adott BNO diagnózis szerepel bármelyik jogszabályban. Ezek között lehetséges bármely tetszőleges kifejezés keresésére az összes jogszabályban.

 • Gyógyszeres kezelés: A diagnózis kezelésére alkalmas gyógyszerek. A havonta megjelenő gyógyszerfrissítések során a diagnózis kezelésére alkalmas új gyógyszerek is megjelennek a listában.

 • Labor: A diagnózishoz kacsolódó laboratóriumi vizsgálatok normálértékei, valamint az eltérés iránya és mértéke.

 • Alkalmazási előírások: minden gyógyszer alkalmazási előírása, tagoltan, főbb fejezetekre bontva olvasható.

 • Interakciók vizsgálata: több gyógyszer együttes vizsgálatra képes a rendszer, figyelmeztetésekkel és javasolt teendőkkel. Az alkalmazási előírásban jelezett kölcsönhatások mellett az interakciós adatbázis hivatkozik a tudományos irodalmi forrásokra is.

 • Intelligens BNO kereső: A betegségekhez kapcsolt gyógyszerelési lista, táblázatos formában lekérdezhető, minden vonatkozó orvosszakmai adat egy táblázatban jelenik meg, piktogramok jelzik a gyógyszerrel kapcsolatos fontos tudnivalókat.

 • Helyettesíthető készítmények listája

 • Allergiákra történő figyelmeztetés

A KIEGÉSZÍTŐ ORVOSSZAKMAI ADATOK ELÉRÉSÉNEK DÍJA NETTÓ 700 FT +ÁFA/HÓ.                         (A MINIMÁLIS ELŐFIZETÉSI IDŐSZAK NEGYEDÉV) 

RP-INFO SZOFTVER ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ ÉS SZOFTVER FUNKCIÓINAK LEÍRÁSA

ISMERJE MEG DÍJMENTESEN KIPRÓBÁLHATÓ FEJLESZTÉSEINKET!

Célunk, hogy egyszerűen használható de magas orvosszakmai színvonalnak megfelelő fejlesztésekkel támogassuk a magánpraxisok sikeres működését, ezért leendő új felhasználóink részére 30 napig díjmentes hozzáférést biztosítunk az MDD magánorvosi szoftverhez és első foglalásig díjmentes megjelenést biztosítunk, -praxis szoftvertől független előjegyzési rendszerünkhöz-, az onlineorvosok.hu előjegyzési oldalhoz, amelyet akkor ajánlunk, ha az Ön praxisának már sikerült maximalizálni a betegforgalmat de hatékony támogatásra van szükség az előjegyzési folyamatok átlátható, gördülékeny szervezéséhez.

DÍJMENTESEN Kipróbálom az MDD magánorvosi szoftvert az első 30 napban fizetési kötelezettség nélkül!

 MDD MAGÁNORVOSI SZOFTVER IGÉNYLÉSE

DÍJMENTESEN Kipróbálom  -az első foglalásig ingyenes megjelenéssel- az onlineorvosok.hu előjegyzési oldalt!

 REGISZTRÁCIÓ AZ ONLINEORVOSOK.HU ELŐJEGYZÉSI OLDALRA

DÍJMENTESEN szeretném kérni az egyéni szakmai bemutatkozó anyagom megjelentetését az onlineorvosok.hu oldalon, egyelőre előjegyzési lehetőség nélkül.  (Ez az akció 2024. december 31-ig érvényes, és egyéni felhasználóknak szól. Amennyiben ezt a megjelenést választja kérjük, hogy a regisztrációs űrlapnál válassza a díjmentes megjelenés funkciót és csak a bemutatkozó szöveget továbbítsa részünkre).

 REGISZTRÁCIÓ AZ ONLINEORVOSOK.HU ELŐJEGYZÉSI OLDALRA

Amennyiben bármilyen kérdése van az MDD szolgáltatásaival kapcsolatban kérjük, keressen minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén! 

Tel: 06-1 -209- 13-70

E-mail: info@mdd.hu

 

 

 

 

 

 

Cím:
,
Szakterületek:
Telefonszám: