Feltöltés Dátuma: 2019.10.22. | RP-info Hírek

Az EESZT elérést díjmentesen biztosítjuk Ügyfeleinknek!

Tisztelt Doktornő, Tisztelt Doktor Úr!

A EESZT hivatalos weboldalán található információk szerint minden nem közfinanszírozott szolgáltatást nyújtó orvosi,- és fogorvosi szolgáltatási típuskóddal és működési engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltatónak el kell végeznie a csatlakozással kapcsolatos teendőit 2020. január 1-ig és legkésőbb 2020. június 1-től meg kell kezdeniük az EESZT-be történő adatszolgáltatást.  – forrás: //e-egeszsegugy.gov.hu/maganszolgaltatoi-csatlakozas-2019

Az MDD vényíró szoftver rendelkezik hivatalos EESZT akkreditációval. Az EESZT elérést díjmentesen biztosítjuk ügyfeleinknek!

  • A csatlakozás indításához szükséges első adminisztrációs lépések megtalálhatók itt:
  • //e-egeszsegugy.gov.hu/ekapu oldalon.
  • Ha elfogadták a csatlakozási nyilatkozatát, értesíteni fogják email-ben a további teendőkről.
  • A technikai csatlakozáshoz Önnek szüksége lehet közvetlen informatikai vagy rendszergazdai segítségre, ezért javasoljuk, hogy ezen technikai folyamathoz előre egyeztessen időpontot rendszergazdájával vagy informatikában jártas személlyel!
  • Az adminisztrációs és technikai előkészületek befejezése után indítsa el az MDD Vényíró programban az EESZT-t!  Az MDD Vényíró programban csak pár kattintás szükséges az EESZT funkciók indításához.

Kérdés, elakadás esetén keresse cégünk informatikai munkatársait!

Tisztelettel:

MDD 2002 Kft.

 Ügyfélszolgálat:

H-P 8.30-17.00-ig.

Telefonos elérhetőségek:  

Tel.: 06 -1 209-13-70

 

 

 

 

 

 

Cím:
,
Szakterületek:
Telefonszám: