Feltöltés Dátuma: 2020.05.05. | RP-info Hírek

Miért érdemes az MDD vényíró szoftverre váltania ha magánorvosként is rendel? 

1. Az MDD vényíró minősített, akkreditált szoftver,  EESZT kompatibilis. A GDPR megfeleléshez biztosítunk betegfelvételi sablont, melyet adatvédelmi szakértővel egyeztettünk.

2. A díjmentes időszak alatt korlátozások nélkül használhatja a programot, akár az E-recept funkciókat is! Az előfizetés nem számítógéphez, hanem pecsétszámhoz kötött, így bárhol, korlátozások nélkül, akár több rendelési helyszínen is használhatja a programot! 

3. Cégünk több mint 15 éve jelen van az orvos informatikában (szakmai vezetőink maguk is a gyógyítás mellett elkötelezett, praktizáló orvosok)

4. Nincs egyszeri bevezetési díj! Az MDD vényírót az egyik legkedvezőbb áron biztosítjuk ügyfeleinkenk: a havi fix előfizetési díja bruttó 6096 Ft/hó, minimum előfizetési időszak: negyedév. A megrendelés dátumától függetlenül egész hónapot számlázunk! Nincs kötelező hűségidő, a díjmentes verziót után: negyedéves, féléves és éves előfizetési időszak közül lehet választani! Kiegészítő szolgáltatásaink listáját megtalálhatja ezen a linken: http://mdd2002.hu/kiegeszito-szolgaltatasok-arlista/

5. Az MDD vényíró program nagyon egyszerűen kezelhető, de a magas szakmai színvonalnak megfelelő funkciókkal rendelkezik: például gyógyszerfelírás közben automatikusan figyelmeztet a lehetséges interakciókra.

6. Az egyik legnagyobb tudású, cégünk által fejlesztett naprakész gyógyszeradatbázist integráltuk a szoftverhez, melyet a legismertebb kórházi rendszerekhez is biztosítunk.

7. Kérdések esetén segítőkészen biztosítjuk a távsegítséget a program használatához, munkanapokon 9-17 óra között!

8. Az MDD vényíró programunk az egyéni és magánklinikákon hálózatban működő praxisok számára biztosítja a hatékony működést a zavartalan betegellátásához.  Szoftverünk a járóbeteg-ellátáshoz szükséges akkreditációval is rendelkezik, rugalmasan illeszkedik a különböző szakorvosi rendelésekhez:  nőgyógyászat, belgyógyászat, reumatológia, urológia, bőrgyógyászat, pszichológia, ortopédia, stb. 

9. Nagyon egyszerű – de a magas szakmai színvonalnak megfelelő – kezelhetőség. 

10. Előfizetés megrendelése előtt, korlátozások nélkül, 30 napos díjmentes verziót biztosítunk a program megismeréséhez. (Javasoljuk, hogy csak az EESZT csatlakozási folyamat ///e-egeszsegugy.gov.hu/ekapu/ végén, és a kártyaolvasó beüzemelését követően igényelje az ingyenes próbát, ha az EESZT funkciókat is ki szeretné próbálni.)

 

 A SZOFTVER 30 NAPOS DÍJMENTES VERZIÓJÁT AZ ALÁBBI LINKEN IGÉNYELHETI:

MDD MAGÁNORVOSI VÉNYÍRÓ SZOFTVER IGÉNYLÉSE

+ Megrendelőinknek 12 hónapig díjmentes megjelenést biztosítunk az MDD térképes magánorvos-keresőben: Megnézem a térképes keresőt!

ORSZÁGOS LEFEDETTSÉGGEL DOLGOZUNK!

MDD magánrvosi szoftver

MDD magánorvosi szoftver felhasználói az ország minden pontján megtalálhatóak

A szoftver főbb funkciói:

 • Korlátlan számú páciens rögzíthető!

 • Előjegyzési naptár (Google Naptár, vagy MDD Naptár) A Google Naptár egyéni programozást követően beilleszthető a rendelő honlapjába.

 • Rendelési idők beállítása, tetszőlegesen formázható előjegyzési naptár, időintervallumok beállításával.

 • Pácienshez rendelhető képek, leletek. Adatok továbbítása e-mailen keresztül. 

 • Hálózatos környezetben, illetve nagyobb magánklinika esetén az orvos egy gombnyomással továbbíthatja a számlázáshoz szükséges adatokat a recepcióra.

 • Számlázás – NAV- követelményeknek megfelelő folyamatos fejlesztés.

 • Összesítő számla, stornó számla, számlamásolatok, könyveléshez előkészített alapok, lekérdezési lehetőségek a pontos adminisztrációhoz.

 • GDPR sablonok

 • Automatikus frissítések

 • Marketing funkciókat támogató statisztikák (kontrollidőpontok, kötelező és ajánlott vizsgálatok stb.)

 • Egyéni, rendelői arculat kialakítása

 • Egyéni automatizmusok, figyelmeztetések beállítása

 • Egyéni sablonok kialakítása (pl. vizsgálatkérő stb.)

 • Online TAJ szám ellenőrzés

 • Egyedülálló orvosszakmai gyógyszeradatbázis

 • Díjmentes távsegítséget nyújtunk a program használatához!  Segítőkész és gyors ügyfélszolgálat.

 • Korábbi szoftveréből az adatok betöltését egyedi megállapodás alapján, kedvezményesen elvégezzük. Az adatok áttöltését garanciálisan tudjuk vállalni, a konvertálási díj pontosításához az informatikus kollégánknak szükséges előzetesen felmérni az adatállomány technikai formátumát. Erről info@mdd.hu az informatikus kollégával lehet egyeztetni.  (ORKA vényíróból az adatok áttöltésének fix díja: nettó 10.000 Ft, amennyiben több telephely adatait szükséges importálni, úgy további nettó 3000 Forint/ telephelyenként az importálás díja.)

  Ön nem kockáztat semmit, korlátozások nélkül megismerheti a rendszert, a szoftver demójának letöltése, és használata semmilyen kötelezettséget nem jelent Önnek! Figyelem! Leendő új felhasználóinknak egy alkalommal tudunk díjmentes verziót biztosítani! 

MDD magánorvosi szotver 30 napos díjmentes vezió

MDD magánorvosi szoftver 30 napos díjmentes verzió

MDD MAGÁNORVOSI VÉNYÍRÓ SZOFTVER IGÉNYLÉSE

 

Cím:
,
Szakterületek:
Telefonszám: