Feltöltés Dátuma: 2021.11.02. | RP-info Hírek

Érje el betegadatbázisát bárhonnan biztonságos megoldással!
– MDD szerveralapú, platformfüggetlen magánorvosi szoftver –

Biztosítja a “felhőalapú” rugalmasságot, de biztonságosabb adatmegőrzést nyújt.

Tisztelt Előfizetőnk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy mostantól nincs szükség arra, hogy a magánorvosi szoftvert a saját gépére telepítse, frissítse, vagy az adatbázis biztonsági mentésével bajlódjon, mert az MDD magánorvosi programot bárhonnan elérheti és adatait kiemelten biztonságos megoldással tárolhatja.

Új fejlesztésünk eredményeként mostantól szerver alapon is tárolhatja betegadatbázisát, melyet bárhonnan, bármilyen eszközről elérhet. Támogatott formátumok: asztali PC, laptop, tablet.  A mobiltelefonos használat egyelőre nem támogatott!
A szolgáltatás igénylésével az Ön betegadatbázisa az MDD 2002 Kft. által biztosított szerverre telepített virtuális számítógépre, pontosabb az Ön egyéni virtuális számítógépére kerül.

Miért jó ez a mindennapokban és mennyiben szükséges változtatnia az eddig felhasználói szokásain?

A szokásos programindítás helyett, egy internetes belépési ponton (böngészéből) kell majd megadnia a Felhasználó nevét és jelszavát, utána minden ugyanúgy működik, azzal a különbséggel, hogy a szoftvert bárhonnan, bármilyen gépről/eszközről elérheti és a betegadatbázisát is nagyobb biztonságban tudhatja. Az EESZT-hez történő csatlakozás mobilTokennel működik.

Nem kell programot telepíteni a gépére, nincs szükség frissítésre, a betegadatbázis mentése automatikus, a szolgáltatás működéshez szükséges minden szupport tevékenységet az MDD 2002 Kft. online biztosítja Önnek.
Az Ön adatbázisa akkor sem vész el, ha esetleg ellopják, vagy megrongálódik a laptopja/tabletje/számítógépe, vagy például egy operációs rendszer újratelepítés után derül ki az adatbázis mentésének hiánya.

Az Ön betegadatai – a rendelő számítógépe vagy laptopja helyett- egy kiemelten biztonságos szerverteremben lévő szerverről lesz elérhető.

Hogyan igényelheti a szolgáltatást?

Elküldheti megrendelését e-mailen keresztül és az Ön által javasolt időpontokban az informatikus kollégák felveszik Önnel a kapcsolatot, és elvégzik a virtuális számítógépre történő adatmentést. Ez a technikai folyamat kb. 3-6 órát vesz igénybe, ezért érdemes rendelési időn kívülre ütemezni az új szolgáltatásra történő átállást. A folyamat nem igényli az Ön személyes jelenlétét. A rendszer beállítását 5-10 munkanapon belül vállaljuk. Az informatikai eljáráshoz szükséges dokumentumokat e-mailon keresztül elküldjünk Önnek, és hamarosan elérhetővé tesszük az MDD Kft. weboldalán. ( www.mdd2002.hu)

Van-e lehetőség kipróbálni, tesztelni az új szolgáltatást?

Igen. A szolgáltatás megrendelése előtt tudunk biztosítani egy demó elérést teszt adatokkal. A díjmentes teszt 1 felhasználóra vonatkozik. Hálózatos működéshez technikai okok miatt tesztelést nem tudunk biztosítani, ugyanakkor rendelkezünk e téren referenciamunkával.

Az új szolgáltatásaink díja

Az új, kiegészítő szolgáltatás díja – az MDD magánorvosi szoftver előfizetése mellett – plusz további szolgáltatási díj ellenében igényelhető:

Féléves díj

Platformfüggetlen, távoli elérés biztosítása (érvényes MDD magánorvosi szoftver előfizetéssel rendelkező felhasználóink részére).

Bruttó: 28.200 Ft/   6 hó / 1 orvosi pecsétszám

Éves díj

Platformfüggetlen, távoli elérés biztosítása (érvényes MDD magánorvosi szoftver előfizetéssel rendelkező felhasználóink részére).

Bruttó: 56.400 Ft / 12 hó / 1 orvosi pecsétszám

Bővebb árlistánk ide kattintva érhető el!

 

Az új szolgáltatást az alábbi űrlapon keresztül lehet igényelni

MDD platformüggetlen távoli elérés igénylése


Az új szolgáltatáshoz kapcsolódó Általános Szerződési Feltételeket az alábbi linkről tudja elérni:

MDD magánorvosi szoftver plaformfüggetlen távoli elérése ÁSZF

Megbízás a szükséges technikai folyamatok kivitelezéséhez

 

Cím:
,
Szakterületek:
Telefonszám: